maanantai 12. toukokuuta 2014

Torstai 8.5

Torstaina suuntasimme Anniinan kanssa Point ostoskeskukseen töihin. Astuttuamme bussiin alkoi päivämme mukavasti, kun bussi kuski alkoi huutaa minulle ja minun jälkeeni Anniinalle. Olimme erittäin huonoja asiakkaita kun olimme leimaamassa bussi korttejamme emmekä odottaneet että edessämme olevat saivat maksettua yhden päivän lippujaan. Normaalisti siis kun menemme bussiin tälläinen käytös (korttien vilautus koneessa) on ihan normaalia ja kaikki tekevät samanlailla. Kun sitten vihdoin pääsimme leimaamaan bussi kuski halusi tarkistaa korttimme,epäili siis ettemme olleet korttiemme oikeat omistajat. No bussi kuski jatkoi huutamistaan koko matkan, ei meille mutta muille ASIAKKAILLEEN kyllä.
     Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä eräältä pysäkiltä viittilöi vanha mies päästäkseen bussiin. Kuski oli kuitenkin jo omassa päässään päättänyt eli oletti ettei tämä vanhus ollut menossa samaan suuntaan kuin bussi.Hurjan heiluttelun jälkeen vanhus kuitenkin pääsi bussiin, mutta kun tämä yritti maksaa 10e setelillään alkoi kuski jälleen huutaa. Kuski huusi miehelle että tämän pitää mennä vaihtamaan raha pienemmäksi, koska kuskin sanoja lainatakseni "bussi ei ole mikään pankki". No minä sitten käämit palaneena aloin kaivaa lompakkoani esille ja annoin miehelle 2e, sillä olimme juuri nähneet kuinka bussi kuski sai 5e setelin joka olisi toiminut hyvänä vaihtorahana. Saatuaan lipun vanhus kiitteli kovasti. Bussi kuski kyllä edelleen jatkoi huutamista pienen hiljaisuuden jälkeen kun hämmentyi niin kovasti avunannostani. Täytyy kyllä nyt vielä myöntää että en kyllä kiittänyt tätä asiakaspalvelijaa kyydistä. Tottakai ymmärrän että helle tekee autolla ajamisesta tuskaa, mutta minusta tällä miehellä olisi tarvetta siltikin alan vaihdolle!
    Työpäivän aikana löysimme kaksi hukassa ollutta lasta, neuvoimme ihmisiä sekä vastailimme ihmisten kysymyksiin. Joten kaiken kaikkiaan päivä oli mukava. Tottakai aamuinen bussi kuski raastoi hermoja vielä illallakin, mutta teinpähän päivän hyvän työn auttaessani viatonta vanhaa miestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti