maanantai 5. toukokuuta 2014

Perjantai 2.5, Lauantai 3.5, Sunnuntai 4.5,Maanantai 5.5.2014

Perjantain olin toimistolla tehden sitoumuksia yrityksen ja työntekijöiden välille. Samanlaisia paperi hommia siis kuin normaalistikin. Tarkoituksena oli mennä sukeltamaan lauantaina anniinan ja Suomalaisen kaverini Samin kanssa. Sami on asunut nyt puoli vuotta Maltalla joten hän tiesi hyvän paikan sukeltamiseen. Kun sitten perjantaina pääsin töistä asunnolle olin todella väsynyt ja kurkkuuni sattui hieman. En siis taaskaan lähtenyt perjantaina mihinkään, koska halusin olla terve lauantain sukellusta varten. Joten katsoimme illalla suomalais miehityksellä elokuvan ja menimme nukkumaan. Yöllä tuuri päättikin että tämä neiti hän ei sukeltamaan lähde ja laittoi nenän tuhisemaan ja kuumeen nousemaan. Aamulla päätin sitten jättää sukelluksen väliin koska se olisi ollut tämän olotilan kanssa erittäin vaikeaa/mahdotonta. Lauantain vietin siis sängyn pohjalla, ja valehtelematta nukuin koko päivän. No aijon kuitenkin oloni salliessa mahdollisimman pian mennä sukeltamaan,joten hätä ei ole tämän näköinen!
      Sunnuntaina asuntoomme saapui uusi asukas Ranskasta. tytön nimi on Andreia ja ikää hänellä on yhtä paljon kuin minulla. Fernan ja Collin olivat lupautuneet kokkaamaan tervetulo sekä läksiäis illallisen uuden asukkaan sekä asunnosta juuri lähteneen asukkaan Zuzkan kunniaksi. Andreia saapui ja me selitimme yhteiset säännöt sekä kerroimme oleellisimmat asiat. Ymmärsin yhtäkkiä selittäessäni että olen oikeasti kehittynyt englanninkieleni kanssa erittäin paljon. Kun saavuin Maltalle minun englantini oli samalla tasolla kuin Andreian nyt, mutta kun olen vain puhunut ja puhunut sekä saanut rohkeutta puhumiseen olen kehittynyt hurjasti puhujana. Illallisella oli siis 10 ihmistä. Mukana olivat siis Elise ja  Elisen poikaystävä Raymond, Zuzka ja hänen poikaystävänsä Voijta, Andreia, Fernan, Collin, Ville, Anniina ja minä. Poikaystävät ja Zuzka ovat siis asunnon ulkopuolisia. Vaikkakin kaikilla tulee Zuzkaa todella kova ikävä.Ruoka oli erittäin hyvää, vaikken siitä paljon makuja erottunutkaat.. kiitos nenäni. Sunnuntai oli siis tärkeä päivä meidän perheellemme täällä. Tämä todellakin tuntuu kuin toiselta kodilta ja siitä voin kiittää vain näitä ihania ihmisiä ympärilläni.
       Tänään maanantaina jäin vielä kotiin koska eilen illalla oli vielä hieman kuumetta, joten nyt keskityinkin blogin kirjoittamiseen ja lepäilyyn.

PS. Päiviä jäljellä kotiin paluuseen : 19.!!

1 kommentti:

  1. Moi Jenna. Voi harmi, että sukellus meni sivu suun. Toivottavasti olet nyt kokonaan tervehtynyt. Englannin kielitaidon kehittyminen on hieno asia! -Ilona

    VastaaPoista