keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Tiistai 6.5, Keskiviikko 7.5.2014

Tiistain olin toimistolla töissä,koska ei olisi välttämättä kunto riittänyt kentällä työskentelyyn ja toimistolla pystyin vielä hieman lepäilemään. Koko päivänä en tehnyt oikeastaan mitään hirveän "tärkeää" työtä,mutta tottakai aina jotain sain aikaiseksi.Lajittelin uniformujen luovutus papereita aakkosjärjestykseen kansioihin ja autoin Laviniaa löytämään viisi työntekijää joilla piti olla ensiapu koulutus,tulipalon sammutus koulutus,(tietotekniikka koulutus) sekä ajokortti. En oikeastaan tiedä mihin hän näitä henkilöitä tarvitsi,mutta luulen että hän etsi niitä jotta voi miehittää jonkun uuden kohteen heillä? Vietin myös paljon aikaa pomon tyttären tytön kanssa tiistaina. Voidaan siis sanoa että epävirallisesti  olin henkivartija/lapsenvahti. Tyttö tulee välillä äitinsä mukaan töihin ja viihdyttää sekä välillä hieman myös rasittaa työympäristöä.Minusta on kyllä mukavaa kun on pieni vipeltäjä piristämässä päivää.
     Keskiviikkona jatkoin vielä toimisto töitä, koska tiistaina olin vielä niin tukossa ettei pomokaan halunnut minua vielä kentälle lähettää. Jatkoin henkilöiden etsimistä ja kopioin papereita sekä tein palveluksia mikäli niitä joku tarvitsi.ruoka tauolla piipahdin toimiston läheisellä torilla ja ostin hieman tuliaisia kotiin. Melko vaatimattomathan nämä kaksi päivää olivat työn kannalta,mutta toimiston väki kuitenkin aina yrittää melko hyvin löytää jotain pientä tekemistä jos on tarvis.
      Pomomme ja Lavinia ovat lähdössä ulkomaille 17.5, joten jäämme pomon tyttären Kimberleyn ja pomon pojan Floydin kanssa töihin. Saamme päättää olemmeko toimistolla vai hauammeko kentälle. Luulen että jatkamme samanlailla kuin tähänkin asti eli vuorottelemme. Arvioinnit me hoidamme jo perjantaina, koska sen jälkeen emme pomoamme enää näe. Alkaa tosiaan pakokauhu ja riemu vallata kun ajattelee että kohta se on meidänkin kotiin paluumme aika. Nooh nautimme kuitenkin täysin siemauksin jäljellä olevasta ajasta tottakai!
     
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti