perjantai 16. toukokuuta 2014

Keskiviikko 14.5,Torstai 15.5.2014

Toimistolla vietetyt kaksi päivää ovat olleet yhtä hullun myllyä. Minusta tuntuu että työntekijät (kaikki työntekijät) tarvitsisivat hieman lomaa,jotkut ehkä jopa vähän enemmänkin. 15.päivä on palkka päivä ja se teki toimistolla työskentelystä hieman epämukava välillä. Ihmiset tulivat rähjäämään vuoronperään mitä ihmeellisemmistä asioista.Asioista joita edes toimiston työntekijät eivät voineet korjata. Jokainen kiukustuminen kuitenkin liittyi jotenkin rahaan.
    Yksi huusi siitä että palkasta oli otettu pois tietty summa rahaa,niin kuin jokaiselta samassa kohteessa työskentelevältä. Asiakas eli kohde halusi että VARASTETUT (epäiltynä vartijat) esineet kohteessa korvataan. En tiedä miten nämä varastelut ovat todistettu tai että kuinka varmasti juuri vartijat ovat mitään varastaneet. Onko varasteluja edes todistettu mitenkään? Mitään en tiedä, mutta veikkaan kyllä että yritys tekee kaikkensa, jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisenä ja sitä kautta jatkavat palveluiden tilaamista. Epäoikeudenmukaista minusta, ellei kyseessä oikeasti ole todistettu varastelu.
    Toinen mies oli erittäin pettynyt kun ei heti 15. Päivä saakaan palkkaansa. Johtuen siitä että hän toi tunti määränsä mukanaan kun tuli hakemaan näiden tuntien mukaista palkkaansa. Lavinia yritti selittää tälle että, koska tämä palautti tuntilappunsa liian myöhään ei Lavinia pysty maksamaan palkkaa samana päivänä, vaan seuraavana. Mies ei ymmärtänyt millään ja loppujen lopuksi taas huudettiin. Kun sitten Joseph (Toimitusjohtaja) selitti asian niin kyllä selkeni.
     No molemmista päivistä selvittiin,vaikka aika rankkoja olivatkin. Paperitöitä tehdessä onneksi pystyy samalla hieman uppoutumaan omiin ajatuksiinsa. Sitoumuksia ja irtisanomisia tein jälleen,lajittelun niitä myös eri kansioihin sekä etsiskelin jälleen sopivia ihmisiä ilmeisesti johonkin kohteeseen. Henkisesti välillä aika raskasta,mutta on tämä sen arvoista! Ja veikkaan että kaikista näistä asioista tekee inhottavan oikeasti vain suuren suuri koti ikävä. Onneksi kuitenkin jo ensi viikolla sitten takaisin tuttuun koti Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti