maanantai 19. toukokuuta 2014

perjantai 16.-maanantai 19.05.2014

Perjantaina toimistolla saimme arviointimme takaisin allekirjoitettuna sekä Lavinia allekirjoitti työaika lappumme omalta osaltaan. He tosiaan lähtivät matkoille joten loppu ajan työskentelemme muiden toimiston työntekijöiden kanssa.  Jovan järjesti niin, että floyd (jovanin poika/keskuksen työntekijä) allekirjoittaa lopuksi työaika lappumme. Perjantaina en oikeastaan paljon töitä tehnyt. Pari sitoumustas kirjoitin ja mappeja järjestelin. Yritin sitten itse keksiä jotain yleishyödyllistä tekemistä ja järjestelin hyllyjä. Oli todella haikea olo kun piti hyvästellä jovan ja Lavinia eikä Kuku tai Lola ollut toimistolla koko päivänä. Hassua mutta totta tulen kyllä ikävöimään työpaikkaani. Varsinkin näitä ihmisiä ja eläimiä. Söimme päivän päätteeksi koko porukalla kakkua.
      Lauantaina olin koko päivän kotona. Ei ollut kauhean hyvä sää,joten kotiin jääminen ja rentoutuminen kuulosti erittäin hyvältä.Sunnuntaina olimme käymässä catacombeissa sekä hiljaisessa kaupungissa mdinassa. Catacombit olivat erikoinen kokemus. Osaa catacombeista on käytetty myös pommisuojina toisen maailmansodan aikaan (tai näin ainakin ymmärsin). Mdinassa vierailimme rikos/rangaistus museossa. Karmivaa katsottavaa,ja sai kyllä aikaan kylmiä väreitä sekä herätti paljon kysymyksiä siitä mitä kaikkea ihmiset oikeasti ovat voineet toisilleen tehdä. Museo oli hienosti rakennettu ja tunnelmasta he kyllä saivat 10 pistettä. Kauhea aihe mutta omalla tavallaan myös kiinnostava. Mdinassa myös kiertelimme sekä ostimme tuliaisia. Lopuksi kävimme ostamassa kämpälle viemiseksi kakkua,sillä kämppä kaverimme kehuivat yhtä tiettyä kahvilaa sen kakuista. Reissu oli onnistunut lukuunottamatta paria kommellusta. Kaksi asiaa mitä ainakin opimme olivat; älä koskaan mene hevosen läheltä tuulisena päivänä,koska et ikinä tiedä milloin tuuli lennättää esimerkiksi sen virtsaa päällesi. Toiseksi älä ikinä ole varma mihin suuntaan bussin ovet avautuvat,ne voivat yllättää sinut pahemman kerran. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa että Been there, done that.
      Tänään maanantaina olimme toimistolla anniinan kanssa. Autoimme työntekijöitä erittäin yksinkertaisilla asioilla. Kävimme kopioimassa papereita,noudimme tarvittavia kansioita yms,sekä kuuntelimme heidän juttujaan. Päivä oli siis erittäin yksinkertainen ja tuntui todella pitkältä, mutta omalla tavallaan se oli myös mukavan rento. Odotan vaan jo niin kovasti kotiin pääsyä, että tämä viikko taitaa tulla olemaan  yksi pisimmistä viikoista elämässäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti