tiistai 22. huhtikuuta 2014

Taas yksi viikko takana!

(Tiistai 15.4- Maanantai 21.4)
Viikko siis taas vierähti ja vähän hävettää kun blogi merkinnät tosiaankin ilmestyvät nykyään, ajan puutteen vuoksi kerran viikossa.Joka ilta aika vain tuntuu loppuvan kesken. Täällä aika tosiaankin kiitää ja nyt voikin jo melkein sanoa että alkaa työssäoppiminen olemaan aikalailla puolessa välissä.
   Viime viikkoa lyhensi pitkä perjantai, joka luonnollisesti siis oli pyhäpäivä. Alku viikko kului todella hitaasti samojen paperi hommien  parissa,mutta sitten koitti keskiviikko ja saimme anniinan kanssa työasut (kauluspaita,kravatti sekä henkilökunta kortti). Kaikissa osissa erittäin paljon S8S;n logoja sekä väritys valko/kelta/sininen.
     Torstaina olimme varautuneet siihen että pääsemme vihdoin niin sanottuihin kenttä töihin,mutta lopulta huomasimmekin istuneemme koko päivän toimistolla työasut päällä (mikä myös huvitti vähän toimiston vieraita sekä osaa henkilökunnasta). No lopulta kuitenkin selvisi ettei pomomme ollut vielä saanut asiakkailtaan varmaa lupaa lähettää meitä kohteisiin. Ymmärrän nyt siis täysin miksi kesti niin kauan päästä kentälle.Asiakkaista yksi (point-kauppakeskus) vastasi myöntävästi ja muiden vastausta vieläkin odottelemme.Onneksi kuitenkin torstaina S8S;n alakertaan avautui uudet toimitilat.Aamupäivän palloilimme keski kerroksessa tekemässä erilaisia pikkuhommia ja iltapäiväksi menimme tutustumaan alakerran toimisto tilaan.Toimimme lähinnä sihteereinä,sillä vaiheessahan alakerran tilat vielä vähän ovat.
  Alakerroksen  tarkoituksena on saada keskikerroksen ihmismäärä ja hälinä hieman hälvenemään alakerroksen aulan avulla. Tarkoituksena heillä on kuulemma myös tulevaisuudessa sijoittaa alakerrokseen vakuutuksien myyntipiste. Alakerros on iso, joten jopa aseiden varastoinnista on puhuttu tulevaisuuden suunnitelmana.
Viikonloppu (mukaan lukien perjantai)meni pääsiäisen tohinoissa,rannalla että akvaariumissa. Perjantaina myös kävimme seuraamassa läheisen kirkon edustalla olevan kulkueen, joka kertoi Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta ja sitä edeltävistä tapahtumista.
   Maanantain (21.4) olin yksin toimistolla,sillä Anniina meni kauppakeskukseen ensimmäiseksi.Pomomme siis  päätti että vuorottelemme kenttä- ja toimistotöitä niin että toinen on kentällä ja toinen toimistossa,sen aikaa kun muut asiakkaat esimerkiksi Lidl kauppaketju vastaa.Oli mukavaa kun huomasi että englanninkielen puhuminenkään ei enää ole niin hankalaa kuin aluksi tuntui,vaikkakin olen tullut siihen tulokseen että rohkeus puhumiseen on se hankalin asia.
    Haluaisin hirveästi latailla blogiin kuvia, mutta koska en nyt omistakkaan laitetta jolla saisin kuvat jaettua tälle tabletilleni jolla kirjoitan pyrin kirjoittamaan mahdollisimman värikkäästi. Yritän tottakai samalla myös löytää jonkun keinon ladata kuvia!
     Nyt äkkiä nukkumaan koska huomenna on mun vuoro nähdä ja oppia Maltan vartioinnin saloja ja toimintaa !heipsan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti